من هر بار که شکلات و آب میکنم برای کار دوم شکل دادن و.. سفت میشه اصلا رقیق نمیشه. به نظر شما علتش چیه؟
ادمین Changed status to publish
اختمالا برای آب کردن شکلات دما را زیاد بالا میبرید. بهترین روش آب کردن شکلات و تمپرینگ شکلات استفاده از مایکروفر است و اول یک دقیقه و بعد هر ۱۵ ثانیه چک کنید تا دماش به ۴۵ برسد کافیه. برای رقیق کردنش هم میتوانید یکم از رو غن نارگیل استفاده کنید. برای داشتن اطلاعات کاملتر جتما مقاله طرز تهیه شکلات دست ساز را مطالعه بفرمایید.
ادمین Changed status to publish
