دو رنگ شکلات رنگی گرفتم برای تزیین وقتی بن ماری میکنم و برای تزیین استفاده میکنم اصلا سفت نمیشه. من بقیه مارک شکلاتها رو با همین روش بن ماری میکنم و سفت میشه
فاطمه اصغری Answered question
دوست عزیز شکلاتها با برندهای مختلف و چربی موجود در آنها بسیار متفاوتاند. که ممکنه با بن ماری کردن ساختار چربی تغییر کنه و این اتفاقی که برای شما افتاده رخ بده. همینطور رطوبت بن ماری کردن بر کیفیت شکلات اثر نا مطلوبی دارد. از این رو بهترین روش آب کردن شکلات ، استفاده از مایکروفر است. که در مقاله طرز تهیه شکلات دست ساز بطور کامل توضیح دادیم.
ادمین Changed status to publish
